PNŢCD protestează împotriva Facebook pe ...Facebook. Formaţiunea politică acuză reţeaua socială că a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România. 

Mai mult, PNŢCD cere să se facă o comisie parlamentară de anchetă și Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicații. 

Articolul continua dupa recomandari

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide", transmite formaţiunea politică pa pagina de Facebook.

În consecinţă, PNŢCD cere guvernului Dăncilă "blocarea accesului la Facebook în România".

"Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", mai spun revoltaţi ţărăniştii.