Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban,  a afirmat că e "o inepţie" posibilul demers de suspendare din funcţie a şefului statului Klaus Iohannis pentru înaltă trădare, anunţat de liderul social-democraţilor, susţinând că Liviu Dragnea îşi astfel în acest mod să scape de închisoare.

"Este o inepţie care a prezentat-o acelaşi Dragnea, care este din ce în ce mai rupt de realitate şi care este clar că altceva în afară de dorinţa de a scăpa de puşcărie nu mai are în cap", a răspuns Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL de la Parlament, la întrebarea privind că suspendarea preşedintelui ţării care ar fi repusă în discuţie sub aspectul acuzaţiei de înaltă trădare, potrivit Agerpres.

Articolul continua dupa recomandari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că unii colegi de partid lucrează la un document ce vizează punerea sub acuzare de înaltă trădare a președintelui Klaus Iohannis, însă nu a fost luată o decizie în această privință.

"Există acel document, unii colegi din partid l-au lucrat, am ştiut că îl lucrează, nu este finalizat şi nici nu s-a ajuns la o discuţie finală ca să luăm o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu (liderul ALDE - n.r.) subiectul acesta până acum. (...) Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu este imposibil, pentru că sunt acţiuni care au adus deservicii României şi din punct de vedere economic, şi din punct de vedere politic, şi din punct de vedere strategic", a detaliat Liviu Dragnea, la Antena 3.