Narcis Neaga directorul general interimar al CNAIR, şi-a anunţat demisia din funcţie, după ce premierul Dăncilă a cerut ministrului Transportului revocarea din funcţie a lui Neaga.

Premierul a invocat o analiză, referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiţii în infrastructura de transport, din care reiese că actuala conducere a Companiei Naţionale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor.

Articolul continua dupa recomandari

Narcis Neaga şi-a dat demisia din funcţia de director general al CNAIR

Premierul Dăncilă a solicitat revocarea din funcţie a directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, în urma unei analize a Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură.

"Prim-ministrul şi-a exprimat ferm nemulţumirea legată de faptul că actuala conducere a Companiei Naţionale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deva, asumate a fi finalizate la sfârşitul anului 2018. În urma analizei, din care au rezultat întârzieri nejustificate şi un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport şi având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investiţiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR”, se arată într-un comunicat.

Narcis Neaga şi-a anunţat în această seară demisia din funcţie.