Fostul premier Mihai Tudose a declarat, la finalul şedinţei CEx al PSD de la Neptun, că în partid este "un moment de inflexiune, s-au acumulat nişte tensiuni, s-au spus nişte lucruri".

"Dacă cineva vine şi spune că în partid totul este în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, că soarele e în fereastră, nu este. Nu există nicio ţară de pe planeta aceasta unde cineva care să ridice mâna asupra unei uniforme să nu fie sancţionat. În altă ordine, nu este permis ca forţele de ordine prin folosirea forţei să înţelegem bătaie cu tonfa după ceafă. (...) Există o anchetă în curs", a declarat Tudose, întrebat despre intervenţia jandarmilor din 10 august.

Articolul continua dupa recomandari

El a spus că în disputa Gabriela Firea - Carmen Dan nu poate fi obiectiv, având în vedere conflictul pe care l-a avut cu ministrul de Interne.

"Dacă cineva vine şi spune că în partid totul este în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, că soarele e în fereastră, nu este. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat nişte tensiuni, s-au spus nişte lucruri, aşteptăm să vedem ce se întamplă", a declarat Tudose.

Sursă: News.ro