Mihai Fifor, secretar general al PSD, îl atacă dur pe Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook. Senatorul social-democrat în acuză pe preşedinte de laşitate pentru că refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Mihai Fifor, fost premier interimat şi ministru al Apărării Naţionale, susţine că actualul preşedinte a dezvoltat o fobie faţă de PSD,  "o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid".

Articolul continua dupa recomandari

"După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o "palma" usturatoare sau să îi pună întrebări. Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige.

Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică", a scris Fifor pe Facebook.