Premierul Ludovic Orban a participat la Consiliul Naţional al PNL, reunit la Palatul Parlamentului, prilej cu care a precizat că va curăţa administraţia, deoarece ar fi fost populată cu oameni care nu ascultă de minişti.

Premierul a precizat că, de şapte ani, administraţia ar fi fost populată cu oameni care "nu vor să asculte de miniştri, care aleg calea cea mai uşoară, adică să nu facă nimic".

Articolul continua dupa recomandari

Ludovic Orban promite curăţenie în administraţie

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit la Palatul Parlamentului, iar în cadrul şedinţei a fost prezentat Raportul de activitate al Guvernului şi s-a discutat despre pregătirea campaniei pentru alegerile locale. De asemenea, premierul a precizat şi că urmează o "curăţenie" în administraţie.

Premierul a precizat că, de şapte ani, administraţia "a fost populată cu oameni care nu vor să asculte de miniştri, care aleg calea cea mai uşoară, adică să nu facă nimic, care încearcă să împacheteze miniştrii spunându-se că nu se poate". "Vom curăţa administraţia", a precizat Ludovic Orban.

Partidul Naţional Liberal a organizat, duminică, reuniunea Consiliului Naţional al partidului. La reuniune au participat peste 1.000 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali.