Liviu Dragnea s-a prezentat la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat din nou în dosarul angajărilor fictive, moment în care două grupuri de persoane au început să se îmbrâncească reciproc, jadarmii fiind nevoiţi să intervină.

În urma evenimentului, trei persoane au fost duse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale, informează autorităţile. 

Articolul continua dupa recomandari

Imbrânceli la sosirea lui Liviu Dragnea la (ÎCCJ)

Mai multe persoane care s-au strâns în faţa sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au început să se îmbrâncească la sosirea lui Liviu Dragnea la audieri.

Trei persoane implicate în incidentele au fost conduse la secţia de poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse, informează Jandarmeria.

”Sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asiguratăpermanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat măsuri de ordine şi siguranţă publică şi în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezenţa a două grupuri de persoane”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.