Klaus Iohannis a anunţat că Viorica Dăncilă nu va fi lăsată să participe la dezbaterea pe care o organizează marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, dacă vine la eveniment.

Preşedintele a precizat că este o dezbatere organizată de domnia sa cu jurnalişti şi analişti politici, la care Dăncilă nu este invitată.

Articolul continua dupa recomandari

Dăncilă nu va fi lăsată să intre la dezbaterea lui Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ferm că Viorica Dăncilă nu va fi primită dacă va veni la dezbaterea pe care a anunţat-o pentru marţi seară, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

”Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut şi mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, la Ploieşti, informează news.ro.

Dăncilă a precizat că nu s-a hotărât încă, dacă se duce neinvitată la dezbatere, pentru a-l confrunta pe Iohannis, în faţa tuturor.