Pregătirile pentru dezbaterea electorală organizată de președintele în funcție Klaus Iohannis au intrat pe ultima sută de metri. De la ora 19:00, șeful statului va răspunde întrebărilor jurnaliștilor și analiștilor politici, într-un eveniment programat a dura cel mult trei ore. Observator.TV va transmite dezbaterea live, pe pagina oficială de Facebook.

Nu va exista un moderator al dezbaterii, persoanele acreditate pentru a-i pune întrebări lui Klaus Iohannis urmând a trage ordinea la sorți.

Articolul continua dupa recomandari

La evenimentul care se va desfăşura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" vor participa Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai şi Radu Tudor.

Imagini din culise de la dezbaterea electorală organizată de Klaus IohannisVezi 2 imagini în Galerie

"Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidenţiale, participanţii care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme şi orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică", a transmis PNL.