Premierul Mihai Tudose este atacat din toate părțile, după discuțiile apărute, în week-end, privind organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei, dar și a unui miting de susținere pentru partid.

Rovana Plumb: În PSD se va decide dacă va avea soarta lui Grindeanu

Articolul continua dupa recomandari

Deputatul Rovana Plumb, vicepreşedinte al PSD, a declarat luni că nu i se pare normal ca Mihai Tudose să dea o „serie întreagă de declaraţii” care nu coincid de multe ori cu poziţii ale altor colegi de partid.

„Întotdeauna sunt de partea PSD. (...) Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declaraţii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele noastre”, a afirmat Rovana Plumb, la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă Mihai Tudose riscă soarta lui Sorin Grindeanu din cauza acestor ieşiri publice, deputatul PSD a răspuns: „Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de faţă ce se va întâmpla”.

Cătălin Rădulescu: „Tudose să plece dacă nu vrea să facă cum hotărăște partidul”

Deputatul Cătălin Rădulescu a lansat un atac la adresa premierului Mihai Tudose. 

”Problema care este, aceste lucruri care trebuiau discutate în partid ies publice și nu sunt normale, pentru că lucrurile astea trebuie discutate doar în cadrul partidului și dacă într-un partid se hotărăște într-un anumit fel, trebuie să te supui. Nu îți convine, indiferent că ești premier îți dai demisia și pleci dacă nu vrei să faci cum hotărăște partidul. Aici nu e pe concurs”, a spus Rădulescu.

Cu toate acestea, întrebat dejurnaliști dacă premierul ar trebui să demisioneze, acesta a susținut: „Nu cred că ar trebui să demisioneze”.