Mesaj uluitor al unui fost ministru al Educaţiei. Liviu Pop a vrut să facă o glumă printr-un acronim din trei litere. O prescurtare care aminteşte, mai de grabă, de un limbaj licenţios. Postarea a stârnit un val de critici. Însă Liviu Pop a explicat că nu avea niciun substrat. Pur şi simplu, a folosit iniţialele numelui său din buletin.

"Bună dimineaţa, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă! Voi ce faceţi?", a fost mesajul fostului ministru al Educaţiei către prietenii săi virtuali.

Articolul continua dupa recomandari

Postarea ar fi rămas inofensivă dacă Liviu Pop nu ar fi ataşat şi o poză care conţine un acronim considerat vulgar de majoritatea internauţilor. 

"Nu inţeleg de ce se agita lumea? Daca plecam dimineata la munca, cred ca e un mesaj potrivit. Cat vom pleca in fiecare dimineata mai multi la munca, cu atat va fi mai bine! Eu, Pop Liviu Marian, am plecat la munca dimineata. Care este problema?", a continuat fostul ministru al Educaţiei, în urma criticilor primite pe Facebook.

Explicaţia senatorului nu i-a convins însă pe internauţi. Câţiva colegi ai demnitarului s-au străduit totuşi să găsească explicaţii pentru controversata expresie. 

În ultima perioadă, Liviu Pop este tot mai activ pe pagina lui de socializare. În urmă cu o săptămână transmitea în direct vizita pe care a făcut-o alături de Rovana Plumb în Maramureş. Şi atunci, a fost protagonistul unui moment controversat.