Ramona Dzitac, o fostă membră a PMP Timiş, a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele, astăzi, de un vicepreşedinte al filialei.

Tânăra în vârstă de 25 de ani şi-a dat demisia din PMP, ieri, şi a transmis un comunicat de presă prin care a acuzat conducerea filialei că este 'plină de profitori'.

Articolul continua dupa recomandari

În această dimineaţă, tânăra, care lucrează ca şi contabilă la o firmă din Lugoj, a fost vizitată la firmă de vicepreşedintele PMP Timiş, Flavius Luca.

Bărbatul a lovit-o pe tânără cu pumnii şi cu picioarele, iar martorii au sunat de urgenţă la 112.

Ramona Dzitac a fost transportată la spital.

Ramona Dzitac a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost batuta de vicepresedintele PMP TimisVezi 3 imagini în Galerie

Ramona Dzitac / sursa: Facebook

"În această dimineață, a intrat peste ea în birou și chiar atunci eu am sunat-o. A deschis repede telefonul și am auzit certuri, zbierături. A intrat peste ea revoltat fiind că de ce a apărut numele lui în comunicatul de presă pe care l-a trimis ieri, prin care își anunța demisia din PMP. A amenințat-o că-i taie gâtul, că o să se ia și de copilul ei. A bătut-o, este lovită în zona pieptului. A primit cinci, șase lovituri în stomac, i-a dat cu capul lui în capul ei, i-a dat și câteva palme. Eu, când am auzit că se ceartă, am închis și am sunat la 112. A venit un echipaj de Poliție și o ambulanță, dar când au sosit, Flavius Luca era deja plecat", a declarat pentru pressalert.ro, Fedor Mașnița, patronul firmei la care lucrează tânăra de 25 de ani.