Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie a Universităţii "Babeş-Bolyai", Cluj-Napoca, unde urma masterul. Informaţia a fost confirmată de Decanul Facultăţii.

Elena Udrea are, se pare, noroc doar în dragoste în ultima vreme. După problemele cu justiţia, a primit şi vestea că a fost exmatriculată de la Masterul pe care îl urma la Teologie la Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

Motivul exmatriculării este simplu: Elena Udrea nu a venit la examene.

"D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost și la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscriși continuă studiile, cu excepția d-nei Udrea", a declarat, pentru Mediafax, Vasile Stanciu - Decanul Facultăţii de Teologie a Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca.

Mai sunt însă şi veşti bune. Recent, au apărut informaţii că Elena Udrea este însărcinată şi că urmează să devină mamă peste câteva luni, la vârsta de 44 de ani. Tatăl copilului este logodnicul Adrian Alexandrov.

Sursa: Mediafax