Liviu Dragnea a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis despre "înţelegeri secrete cu evrei", pe care liderul PSD le-ar avea, spunând că prin aceste afirmaţii, care au "o anumită doză de antisemitism", i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dăncilă, dar şi pe oficialii israelieni.

Dragnea a mai susţinut că atitudinea preşedintelui Iohannis arată că acesta este "foarte nervos şi foarte deranjat" de vizita pe care el şi premierul Dăncilă au făcut-o în Israel.

Articolul continua dupa recomandari

Dragnea a mai afirmat că nu a avut şi nu o să aibă vreodată înţelegeri secrete cu nimeni: "Fac ce pot, cât pot, pentru România”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că vizita în Israel a premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este plină de ciudăţenii, fără mandat şi îl îngrijorează secretomania cu care a fost organizată. ”Cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evrei”, a comentat preşedintele Iohannis.

După câteva ore, preşedintele a explicat declaraţia sa.

“Să fiu eu acuzat de antisemitism mi se pare deplasat, caraghios. Eu am fost lăudat şi laureat de mai multe asociaţii evreieşti şi cu siguranţă toată lumea ştie că relaţiile bilaterale cu Israel sunt excelente. Nu ştiu pe ce se bazează aceste critici", a precizat președintele Iohannis.