Viorica Dăncilă va participa la recepţia de la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale a României, oferită de preşedintele Iohannis. Atât Tăriceanu, cât şi Dragnea au transmis că nu merg la eveniment.

Premierul Viorica Dăncilă va participa la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale a României, anunţă Guvernul.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit programului anunţat de Guvern, premierul va participa, vineri, de la ora 18.00, la recepţia cu prilejul Zilei Naţionale a României de la Cotroceni.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urma şedinţei BPN al partidului, că nu va fi prezent la recepţia de la Cotroceni organizată de Ziua Naţională a României. El nu a ştiut să le răspundă jurnaliştilor nici unde va participa la ceremonii, afirmând că speră să nu fie bolnav în această zi. Ulterior, reprezentanţi ai Camerei Deputaţilor au trnsmis că medicul i-a recomandat acestuia să evite frigul.

Şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că nu va merge la recepţia de la Cotroceni dedicată Zilei Naţionale.

Sursa: News.ro