Premierul Viorica Dăncilă a declarat că aceia care o critică şi spun despre ea că este “marioneta lui Dragnea” caută să arunce cu noroi în anumiţi oameni, pentru că “aşa au fost învăţaţi”. "Eu merg mai departe, încerc să ignor aceste lucruri şi de multe ori când îi văd aşa de înverşunaţi pe lucrurile mărunte, îmi dau seama că merg în direcţia bună", a afirmat Dăncilă.

“Am ajuns la concluzia că trebuie să îi las să vorbească, pentru că nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută să arunce cu noroi în anumiţi oameni, pentru că aşa au fost învăţaţi. Eu merg mai departe, încerc să ignor aceste lucruri şi de multe ori când îi văd aşa de înverşunaţi pe lucrurile mărunte, îmi dau seama că merg în direcţia bună”, a spus Dăncilă, întrebată despre criticile pe care le primeşte.

Articolul continua dupa recomandari

Ea a susţinut că "sunt lucruri care nu trec impasibil" pe lângă ea, dar încearcă să îşi păstreze “echilibrul”.

“Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Nu, sunt anumite lucruri care într-adevăr, nu îmi vine să cred că cineva poate gândi aşa ceva. Încerc să îmi păstrez echilibrul, am o datorie şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri”, a mai spus premierul.