Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să plece de la Palatul Victoria, afirmând că aceasta perseverează în a rămâne “înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria”, iar dacă ar avea un minim de patriotism, ar înţelege că niciunui cetăţen nu îi este permis să “împingă ţara către penibil”.

"Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria, Doamnă Dăncilă! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă, şi la momentul desemnării n-a priceput nici Preşedintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este şi un simbol intern şi extern al poporului, al statului, al ţării, al Guvernului în fruntea căruia se află”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Fostul preşedinte spune că premierul perseverează în a rămâne “înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria”, fără a înţelege “ridicolul propriei situaţii”

"Biata Viorica Vasilica, fără a înţelege nici ridicolul propriei situaţii, dar nici vălul de penibil cu care acoperă ţara în relaţiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria. Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită şi pe care, chiar dacă îi sunt scrise sau şoptite de consilieri, nu le poate citi corect şi nici ţine minte”, a mai scris acesta.

El mai spune că, dacă ar avea un minim patriotism, Dăncilă ar înţelege că niciunui cetăţen nu îi este permis să “împingă ţara către penibil” şi îi cere să demisioneze din funcţie.

“Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înţelege că nici unui cetăţean nu-i este permis ca de la înălţimea funcţiei de prim-ministru să împingă ţara către penibil, continuând să-şi exercite funcţia cu o înduioşătoare inconştienţă. Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria, Doamnă Dăncilă!”, a conchis Traian Băsescu.

Sursa: News.ro

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook