Traian Băsescu înaintează o ipoteză bombă în cazul alegerilor prezidenţiale din 2014. Potrivit fostului preşedinte, există posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să-l fi trădat pe Victor Ponta. 

Unul dintre motivele din spatele eşecului candidatului PSD la alegerile prezidenţiale din 2014, Victor Ponta, a fost emoţia provocată de cozile formate la urne în Diaspora, oficialii de la Bucureşti fiind acuzaţi că au înfiinţat prea puţine secţii de votare pentru că diaspora îl prefera pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

Articolul continua dupa recomandari

”Asta (numărul mic de secții de votare din diaspora, n.red) a stabilit strategul Dragnea. I-a băgat în cap lui Ponta că așa e bine. Aș vrea să văd dacă nu cumva jucând prea mult tenis cu Coldea, Dragnea a făcut ce a trebuit. Să-l convingă pe Ponta să nu deschidă mai multe secții de votare", a spus Băsescu la România TV.

"Spun și eu, îmi dau cu părerea, nu am probe. Nu insinuez, dar evoc o posibilitate. Acesta ar fi putut fi un mod de a influența rezultatul alegerilor”, a conchis fostul preşedinte.