Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că îi este greu să înţeleagă de ce este atacat în continuare de către Liviu Dragnea şi a spus că este păcat ”să bagi şopârle”, în calitate de preşedinte PSD. Ponta a mais spus că el susţine PSD şi Guvernul, dar nu şi pe Liviu Dragnea.

”Eu nu înțeleg de ce continuă domnul Dragnea acest atac asupra mea. Eu susțin Guvernul Grindeanu, susțin PSD, nu-l susțin pe Dragnea! Asta-i viața!”, a declarat fostul premier. Acesta l-a lăudat pe Grindeanu, ”care văd că începe să conducă el guvernul așa cum și trebuie, nu să lase pe altcineva să conducă în locul lui”. 

Articolul continua dupa recomandari

Fostul premier a fost întrebat de jurnaliști dacă a cerut vreo funcție în Guvernul Grindeanu, așa cum a sugerat Liviu Dragnea.

"Nu este frumos să bagi șopârle. Nu am cerut nicio funcție în Guvernul Grindeanu. Când ești ditamai președintele PSD stai să bagi șopârle cu simpli membri? Cum să vă spun... avem amândoi de pierdut, dar el are mai mult de pierdut din chestiile acestea", a replicat Victor Ponta.

"Nu regret că Liviu Dragnea este preşedintele PSD, doar că nu sunt de acord cu stilul dânsului de conducere monarhică. Atât. Am contribuit și eu în campanie să câștige partidul. Vreau să guverneze foarte bine PSD, mai bine decât au guvernat Năstase și Ponta", a mai declarat Victor Ponta.