Alegeri prezidenţiale 2019. Dan Barna a votat împreună cu soţia, părinţii şi fraţii lui. Preşedintele USR, care este unul dintre candidaţi, spune că a votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizând că acest vot este unul pentrru viitor.

"Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum, nu de peste 5 ani, nu de peste 10 ani. Am votat la finalul unui proces în care zic eu că românii au înţeles care e miza acestor alegeri şi că într-adevăr generaţia de după 89 se implică. Este un vot pentru viitor, un vot în care am foarte mare încredere.", a declarat Bana, la ieşirea din secţia de votare. 

Articolul continua dupa recomandari

El s-a prezentat la vot alături de soţia sa, de părinţii săi, de fraţi şi alături de doi colegi. 

Barna a mai spus că ştampila de vot este puterea pe care o are fiecare cetăţean astăzi. 

"Mesajul meu este foarte simplu. Luaţi-vă prietenii, colegii, familia, pe toţi cei dragi, pe toţi cei apropiaţi şi mergeţi la vot, exprimaţi-vă credinţa dumneavoastră pentru viitorul României oricare va fi această credinţă, astăzi ştampila aceasta mică este puterea pe care o are fiecare cetăţean şi astăzi putem să avem România pe care ne-o dorim, toţii împreună.", a mai afirmat Barna.