Avem artişti buni. Iar muzica românească ajunge uşor peste hotare! Avem exemplul lui Matteo, ajuns extrem de popular în Asia. Plus că ne mândrim cu câteva hit-uri care au rupt topurile în străinătate, ne aducem aminte de O-Zone, de Alexandra Stan, de Inna.

Pe internet, un vlogger americam reacţionează la piesele din România deşi nu ştie nici măcar o boabă de română. Reacţiile lui sunt chiar amuzante. 

Articolul continua dupa recomandari

Brian Velez, aşa se numeşte americanul care face "recenzii" pe Youtube ale muzicii din diferite ţări. Inevitabil. a ajuns şi la România. Inevitabil pentru că, aşa cum spune şi el, multe hit-uri au plecat de la noi acum câţiva ani. El a început cu Inna, Edward Maya, Antonia şi Alexandra Stan.

Vizualizările au început să crească iar vlogger-ul a făcut dintr-un simplu video o mini-serie de recenzii. Cei care l-au urmărit, i-au trimis şi sugestii.

În cele patru videoclipuri de pe pagina sa de Facebook, Brian Velez analizează mulţi dintre artiştii de la noi. între ei evident şi foşti invitaţi de-ai noştri, precum Antonia sau Alex Velea.

Despre Ioana Ignat despre care spune că e un fel de Ariana Grande, pe Puya îl asociază cu Eminem. Iar piesa care i-a ajuns la suflet deşi nu a înţeles o iotă din ea şi cea pe care a notat-o cu 100 de puncte din 10 a fost "Sub pielea mea" a lui Carla's Dreams.

Pe deasupra, americanul a rezolvat şi misterul despre identitatea lui Carla's Dreams. Nu ne-a spus cine e, ci cum şi-l imaginează: un tip de succes, care face mulţi bani, la costum, cu părul aranjat pe spate şi foarte clasic.