Unul dintre noii îngeraşi Victoria's Secret a participat la primul său eveniment în calitate de model oficial al companiei. Barbara Palvin a fost gazda evenimentului de lansare a noii colecţii de sutiene, desfăşurat la New York. 

Cu o nouă tunsoare bob şi plină de carismă, modelul originar din Ungaria a prezentat noua colecţie de sutiene a brandului de lenjerie intimă.

Articolul continua dupa recomandari

Barbara Palvin recomandă sutienele Victoria's Secret

Noile piese lansate de companie vin într-o serie de culori de la cele pastelate, la cele puternice, iar brandul garantează că sunt comode.

La evenimentul de la New York, Barbara Palvin a dezvăluit care sunt şi secretele sale pentru a găsi sutienul potrivit. 

Barbara Palvin, îngeraş Victoria's Secret: Când merg să-mi cumpăr un sutien, prima oară încerc să-mi găsesc ceva confortabil, dar depinde şi de ocazie. Pentru timpul zilei, trebuie să fii sigură pe tine şi să te simţi comfortabil. Când ţi se potriveşte sutienul, stai mai dreaptă şi ţi-e mai uşor să-ţi alegi ţinuta 

 În ciuda criticilor din mediul on-line conform cărora nu ar avea un trup de model, Barbara Palvin a reuşit să ajungă acolo unde visează orice model.

Intrarea în echipa "îngeraşilor", apogeul carierei pentru Palvin 

Barbara Palvin, îngeraş Victoria's Secret: Este ca un vis devenit realitate. De asemenea, eu consider că acesta este apogeul carierei de model. În sfârşit, mi-am îndeplinit toate visele. A fost visul meu de mult timp şi o motivaţie a mea din totdeauna. Sunt foarte mândră de mine. Mi-a schimbat viaţa cu siguranţă 

Alături de alte trei modele, Barbara Palvin a devenit îngeraş Victoria's Secret luna aceasta.  

La fel ca celelalte modele oficiale ale brandului de lenjerie intimă, ea va lucra constant alături de cunoscuta companie, va participa la evenimente speciale organizate în toată lumea şi va apărea în materialele publicitare.