Celebritatea vine la pachet deseori cu o mulţime de oportunităţi şi tentaţii nu tocmai legale. În ultimii ani, mai multe vedete de la noi au fost ba audiate, ba surprinse în anturaje care au strânse legături cu traficul şi consumul de produse stupefiante.

Cel mai recent caz este cel al Biancăi Dragusanu, care acum câteva zile a fost surpinsă în maşina unui tânăr care conducea după ce consumase cocaină. Bărbatului i s-a intocmit dosar penal, în timp ce Bianca urmează să fie audiata de procurorii de la Feteşti.

Articolul continua dupa recomandari

Tot în fața procurorilor, dar de data aceasta de la DIICOT, a dat cu subsemnatul şi Razvan Ciobanu cu câteva luni înainte de a-şi găsi sfârşitul la volan, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihocative şi a alcoolului. El a fost audiat într-un dosar legat de traficul de droguri.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu celebra Raluca Bădulescu, care a dat şi ea cu subsmenatul în acelaşi dosar ca şi colegul ei de breaslă. Cert este că în ceea ce-i priveşte pe amândoi cauza a fost clasată, iar ei au rămas doar martori.

Ultimul şi poate cel mai celebru personaj audiat în legatură cu traficul şi consumul de droguri este nimeni altul decât Florin Salam. Cunoscutul manelist a fost audiat de două ori de către procurorii DIICOT şi în ambele cazuri a rămas doar cu statutul de martor.