Au cucerit o lume întreagă cu talentul lor, dar au frânt inimile a milioane de femei în clipa în care au recunoscut că sunt gay. Ricky Marin şi Elton John sunt doar două vedete din industria muzicală care au şocat lumea în clipa în care şi-au recunoscut orientarea sexuală. Mai dureros a fost, însă, pentru iubitele lor, care se visau mirese. 

Milioane de femei au izbucnit în lacrimi când, în 2010, Ricky Martin a anunţat că este homosexual. Anunţul bombă a fost făcut la scurt timp după ce s-a despărţit de prezentatoarea mexicană Rebecca de Alba. Cei doi au fost împreună timp de 9 ani şi, potrivit unor surse, Rebecca ştia ce orientare sexuală are, de fapt, partenerul ei. Şase ani mai târziu, însă, Ricky Martin l-a cunoscut pe artistul suedez Jwan Yosef, cu care s-a căsătorit un an mai târziu.

Articolul continua dupa recomandari

Un alt artist care şocat lumea întreagă cu orienatarea sa sexuală este Elton John. Artistul a mărturisit în 1976 că este bisexual. Însă opt ani mai târziu, a ridicat numeroase semne de întrebare, în clipa în care s-a însurat cu Renate Blauel. Mariajul lor nu a fost, însă, unul de lungă durată. Patru ani mai târziu s-au despărţit. Artistul britanic s-a căsătorit în 2014 cu regizorul David Furnish.

O legendă pe scenă, dar o persoană introvertită în viaţa privată. Acesta fost Freddie Mercury, solistul trupei Queen. Deşi a cucerit o lume întreagă cu vocea sa inconfundabilă, artistul a fost mereu reţinut în privinţa orientării sale sexuale. După o relaţie de 6 ani cu Mary Austin, Freddie a anunţat-o că este bisexual. Cu toate acestea, din acel moment nu a mai avut nicio relaţie cu o femeie. Mary i-a rămas, însă, alături. Din momentul în care toată lumea a aflat că este gay şi până în ultima clipă a vieţii sale.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook