Mai bine să previi decât să tratezi. Vedetele de la noi au un mesaj pentru părinţii şi bunicii noştri, cei mai vulnerabili în faţa coronavirului. Staţi în casă!

Dan Negru: Mama mea stă acasă. Mătușa mea stă acasă. Vecina mea, tanti Marica, stă acasă. Toate trei sunt sărite de 70 de ani. Fetelor, stați acasă!

Articolul continua dupa recomandari

Loredana Groza: Nu pot să vă spun decât încă o dată să fiți responsabili, să aveți grijă și, chiar dacă nou contact înseamnă acum dragoste, încercați să nu luați contact și să nu ieșiți decât dacă aveți vreo urgență. Altfel, toată lumea acasă! Vă mulțumesc și vă iubesc și să ne revedem cu bine! Pe curând!

Mirela Retegan: Cea mai frumoasă relație din lume este relația dintre un bunic și un nepot. Bunicii sunt cei mai importanți oameni pentru sufletul copiilor. Copilul meu nu mă suna pe mine atât de des, cât o sună pe mama să se asigure că bunica ei stă în casă, că bunica ei respectă toate regulile și că bunica ei nu-și pune viața în pericol. Pentru că fetița mea își dorește din toată inima să-și poată strânge în brațe bunica după ce trece toată nebunia asta. Nimic nu este mai frumos pe lumea aceasta decât să vezi într-o sală de spectacole bunicii care aplaudă și cântă împreună cu nepoții lor. De dragul nepoților voștri, abțineți-vă, stați cuminți, stați în casă și gândiți-vă că nu este nimic mai important pe lumea asta decât să rămânem vii, întregi și sănătoși din toată povestea asta și să vă puteți strânge din nou în brațe nepoții. Stați acasă!

Marian Râlea: Bunicuțe, bunici, stați în casă. Eu stau în casă. M-am hotărât. Numai așa putem lupta cu virusul ăsta. Nici nu vreau să-i spun numele ca să nu îl fac vedetă. Stați în casă. Copiii mari și copiii mici vor avea grijă de voi. Trebuie doar să stăm în casă pentru a fi învingători. Stați în casă, vă rog din suflet!