Îi plac filmele, gastronomia şi baletul, însă este îndrăgostită iremediabil de muzică. Valeria Stoica a trecut Prutul, iar noi am câştigat un artist de seamă. Unul care ne demonstrează că frumuseţea stă în simplitate şi în naturaleţe.

Melodiile Valeriei aduc un sound nou pieţei muzicale româneşti, mai exact, cantă indie, cu influenţe rock sau folk.

Articolul continua dupa recomandari

Compune pentru că simte şi pentru are ce spune. Valeria Stoica este îndrăgostită de muzică, în general. Şi de stilul indie, în special. De cântat, cântă de la 8 ani. La chitară, pian, iar apoi cu vocea.

Precum îi sunt cântecele, aşa îi este şi firea. Boemă, îndrăgostită de lucrurile autentice, de natură şi de simplitate. Valeria lasă muzica să vorbească în locul ei.

Deşi se axează pe un stil puţin exploatat în România, succesul îi vine şi de peste hotare. Cântecul Get back a ajuns pe radiourile din Statele Unite, Turcia şi Italia.

Cât despre videoclipuri, toate spun poveşti. Singură scrie scenariile şi tot ea le regizează uneori, căci este absolventă a facultăţii Regie Film.

Recent, Valeria Stoica a lansat o nouă piesă. Empty air, un cântec despre dragostea de viaţă şi despre bucuria prezentului.