Prima noapte la Untold a fost de-a dreptul incendiară. 84.000 de tineri s-au simţit ca în avatar în inima Ardealului, datorită laserelor, artificiilor şi a efectelor 3D.

Untold nu înseamnă doar muzică. Înseamnă libertate şi culoare. Iar asta se vede cel mai bine din ţinute, o demonstrează o tânără care şi-a pregătit bagajul pentru Untold cu trei săptămâni înainte.

Articolul continua dupa recomandari

Pe haine, în păr, în machiaj sau chiar în barbă, sclipiciul pare obligatoriu la Untold. Şi tatuajele sunt la modă printre tinerele care vor să iasă în evidenţă.

În evidenţă a ieşit şi tânărul artist Lino Golden.

LINO GOLDEN:

Am venit cu iubita, dar a fugit pe-aici. M-a lăsat singur.

Nici limite de vârstă nu există la Untold. La 65 de ani, o doamnă a venit pentru prima dată la festival.

Pentru atmosferă, din curiozitate, visez de când s-a deschis festivalul să ajung. După ce vizitez mă duc acasă, dorm, mă întorc şi stau până când pot, ținând cont de tinereţea mea, spune femeia.

Între două concerte, spectatorii îşi încarcă bateriile în zona de relaxare.

Prima noapte a festivalului Untold a transformat stadionul din Cluj într-un univers fantastic, cu ajutorul luminilor şi al efectelor speciale 3D.

Dar, la un moment dat, o parte din scenă a luat foc. Nu a fost un efect special.

Din cauza vibraţiilor scenei, furtunul unui arzător cu gaz s-a desprins şi a aprins câteva materiale combustibile din apropiere.

Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj:

S-a încercat acoperirea acestei arderi cu o folie pentru a fi înăbuşit de către organizator, însă în apropiere se afla un ofiţer de pompieri, care a intervenit cu un stingător.

Focul a fost stins în mai puţin de un minut. Şi nu i-a speriat pe spectatorii pregătiţi pentru încă o noapte albă.