Un actor din serialul de televiziune pentru copii ”Power Rangers” s-a declarat vinovat de ucidere din culpă şi va fi condamnat pe 30 martie pentru că şi-a ucis colegul de cameră cu o sabie, în timpul unei dispute.

Ricardo Medina Jr., în vârstă de 38 de ani, a pledat vinovat în timpul unei audieri la Curtea Superioară din Los Angeles.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit procurorilor, Richard Medina l-a înjunghiat pe Josh Sutter cu o sabie, de mai multe ori, pe 31 ianuarie 2015, în timpul unei dispute în legătură cu iubita actorului, în apartamentul lor din oraşul Palmdale, aflat în nordul comitatului Los Angeles.

FOTO: Colegul de cameră Josh Sutter

După confruntarea fatală, Richard Medina a sunat la numărul de urgenţe din Statele Unite ale Americii şi a rămas la locul faptei până la sosirea autorităţilor. Josh Sttuter a decedat din cauza rănilor.

Richard Medina a fost arestat, dar a fost eliberat după câteva zile, procurorii cerând desfăşurarea unei anchete amănunţite în acest caz.

Bărbatul riscă până la şase ani de închisoare.

Actorul a interpretat personajul Red Lion Wild Force Ranger în serialul de televiziune pentru copii "Power Rangers Wild Force".

Richard Medina şi-a împrumutat vocea pentru personajul Deker în serialul "Power Rangers Samurai", care, la fel ca "Power Rangers Wild Force", a fost o versiune adaptată după serialul "Mighty Morphin Power Rangers", din anii 1990. Actorul a mai apărut în seriale difuzate în primetime, precum "CSI: Miami" şi "Spitalul de Urgenţă/ ER."