Trupa SPAM s-a format în 2015 are în componență doi ieșeni și trei bucureșteni: Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Eugen Toboș, Tudor Olaru și Ciprian Diaconu. Stilul muzical e un folk-pop-rock acustic pe jumătate sensibil, pe jumătate amuzant, dar mereu sincer.

În prezent, trupa SPAM lucrează la cel de-al treilea album, care se va chema Dor și va fi lansat în 2020.

Articolul continua dupa recomandari

Primul cântec de pe acest material, "undeseduce", a fost înregistrat în studioul VDV Music, împreună cu Adrian Despot și Sorin Tănase.

SPAM, o trupă cât o gașcă de prieteni

Pentru Cosmin Vaman călătoria muzicală a început la patru ani. În 1989, părinţii l-au trimis să-i ofere flori Mirabelei Dauer, după un concert. Iar copilul de atunci a fost acaparat instant de scenă, de public. Şi a refuzat să mai coboare. Ulterior, a făcut din muzică o carieră. Nu cântă singur, ci împreună cu gaşca lui de prieteni. Împreună cu Alexandra Andrei, Ciprian Diaconu, Eugen Toboș, Tudor Olaru a format trupa SPAM. Se întâmpla în 2015.

Pun pe note muzicale teme actuale din societate. Tristeți mascate prin glume și glume ascunse în rime stângace. Şi le iese de minune. Până acum au scos două albume folk-pop-rock - "Drumul" şi "Facem dragoste". Şi au susţinute sute de concerte în toată ţara.

Membrii trupei SPAM au fost nominalizaţi drept artistul anului în muzica folk. Acum, lucrează intens la cel de-al treilea album. Se va chema Dor și va fi lansat în 2020. Au şi lansat o primă piesă - în variantă audio - din acest nou proiect: undeseduce.