Încă un concurent a ajuns direct în finala celui de-al şaselea sezon iUmor. De această dată trupa Mici a impresionat atât juraţii, cât şi publicul cu un roast muzical, foarte bine ancorat în realitatea showbizului românesc.

Cu toate că au cântat fals, Mihai şi Cici au primit o ofertă de nerefuzat din partea lui Cheloo. Artistul s-a oferit să-i "semneze" la nou înfiinţata sa casă de discuri.

Articolul continua dupa recomandari

În fiecare sâmbătă, de la ora 20,00, la Antena 1 Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenţi neaşteptaţi. Juraţii iUmor vor fi nevoiţi, însă, să se reîntâlnească şi cu personaje pe care sperau să nu le mai revadă. Concurenţii care primesc minimum două "thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite.

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoţită de o ediţie specială, distribuită exclusiv pe www.AntenaPlay.ro, unde abonaţii pot vedea tot ce se întâmplă în culise şi vor avea acces nelimitat la numere integrale din cel de-al şaselea sezon.