Trupa Beatles vine la Bucureşti. Nu, nu chiar în care şi oase, ci printr-o variantă contemporană care le cântă aproape identic piesele. Iar look-ul este, de asemenea, desprins parcă din anii 60. Şi totuşi nu vorbim de o replică oarecare, ci de una autentică.

The Backwards nu este, însă, o simplă formaţie de coveruri Beatles. Este impresariată chiar de unul dintre foştii membri ai mult iubitei trupe britanice, Paul Mc Cartney. De asemenea, trupa este afiliată companiei de evenimente deţinută de artistul în vârstă de 76 de ani. Trupa Beatles, în varianta zilelor noastre, se bucură astfel de toată asistenţa necesară pentru a recrea imaginea de altădată.

Articolul continua dupa recomandari

Formaţia The Backwards s-a remarcat prin faptul că are cel mai apropiat sunet de cel original, redând aproape identic multe melodii ale trupei britanice. Chiar şi machiajul este similar. Şi, nu în ultimul rând, coregrafia este respectată cu sfinţenie.

La Bucureşti, vor purta patru rânduri de costume prezentate drept autentice, care au fost purtate de membrii trupei originale în turneelor lor.

De la înfiinţarea trupei, în 1995, cei patru au susţinut mai bine de 3.000 de show-uri în toată lumea. Au câştigat nenumărate premii la concursuri şi festialuri. Sosiile The Beatles vor veni în România pe 17 şi 18 mai.