Trendurile pentru sezonul cald au fost dictate în ultimele zile, la Tbilisi, acolo unde cei mai talentaţi designeri din Georgia şi-au prezentat noile colecţii. În viziunea lor, în primăvara şi vara anului viitor se vor purta ţinute sofisticate, în culori pastel.

Croieli feminine în culori pastel. Este propunerea desingerului George Keburia care a creat rochii şi costume în stiluri diferite. Piesele vestimentare au fost accesorizate de ochelari supradimensionaţi, dresuri opace şi mănuşi negre.

Articolul continua dupa recomandari

George Keburia, designer: Am avut foarte multe personaje. Se asemănau oarecum unele cu altele, dar avea ceva diferit în atitudinea şi rolul lor. Erau bine-dispuse, nervoase, devastate sau cu probleme medicale. Aşa a fost prezentarea noastră.

Designerul Tamuna Ingorokva a mizat pe diversitate. Colecţia sa a inclus o gamă largă de ţinute de la cele sofisticate de zi până la rochii elegante de seară.

Creatoarea de modă din Georgia a intrat în atenţia publicului din toată lumea după ce modele precum Gigi Hadid şi Doutzen Kroes i-au purtat piesele vestimentare.