Succesul în industria muzicii și a stând up-ului le-a adus nu numai faimă, ci și cifre de invidiat în ce privește vizualizările de pe YouTube. Vorbim de Dorian Popa, Shift și de comediantul Micutzu. Ei sunt cei care conduc topul celor mai populare videoclipuri de anul acesta de pe YouTube în România. 

Potrivit datelor transmise de Google, lideri în clasament, cu aproape 36 de milioane de vizualizări sunt Dorian Popa și Shift, cu piesa "Hatz". 

Articolul continua dupa recomandari

Topul celor mai populare videoclipuri altele decât cele muzicale este condus detașat de actorul de comedie Micutzu. Numerele sale de stând-up sunt apreciate nu numai pe scenele pe care urcă, ci și pe internet. Cosmin Nedelcu pe numele sau se bucură de peste 6 milioane de vizualizări numai pentru un număr de stând-up susținut la iUmor. 

Clasamentele YouTube Rewind iau în calcul videoclipuri încărcate în 2018 și au la bază vizualizările din România. 

La nivel internațional la categoria non-music, clasamentul este dominat de videoclipul "To Our Daughter", publicat de celebra Kylie Jenner, cu aproape 77 de milioane de accesări. 

Iar cel mai popular videoclip muzical din întreagă lume, numit "Te Bote Remix", semnat de mai mulți artiști printre care Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny și Ozuna a adunat nu mai puțin de 1,4 miliarde de vizualizări.