Petru Păun sau Alex Iova, personajul pe care îl întruchipează în serialul Fructul Oprit, a păşit în platoul Observatorului şi s-a lăsat pradă unei discuţii libere, fără perdea.

Deşi se consideră o persoană uşor misterioasă prin prisma timidităţii pe care o recunoaşte deschis, actorul a acceptat provocarea de a răspunde deschis întrebărilor.

Articolul continua dupa recomandari

Despre studii şi pasiuni, Petru îşi aduce cu drag aminte de vremurile adolescenţei. Drumul său a fost pavat cu multe surprize frumoase şi experienţe care au venit în ajutorul lui peste ani. 

"Încă din facultate, după primul an, deja ştiam că vreau să lucrez în advertising. M-am angajat la o agenţie şi acolo am rămas pentru următorii 6 ani. Model am ajuns înainte să intru la facultate, acum aproape 20 de ani când erai efectiv cules de pe stradă" a povestit actorul. 

Pasiunea pentru nutriţie şi sport a venit de la tatăl său, medic specialist în boli interne, fiind de altfel crescut într-un mediul medical.

"Educaţia alimentară a fost de mic prezentă. Cumva începând sportul, mi-am dat seama că nu este de ajuns şi atunci am început să studiez, să citesc. Am luat la rând cărţile tatălui meu de anatomie, fiziologie, fiziopatologie şi am început să testez pe mine. Testând, pe unele le-am validat, pe altele nu şi din pasiune a devenit un fel de reflex" a adăugat Petru 

Deşi prin modestie nu se consideră un actor în adevăratul sens al cuvântului, a declarat că rolul din serialul Fructul Oprit i s-a potrivit mănuşă, fiind o persoană dornică de aventură şi o experienţă grozavă, mai ales datorită ajutorului venit din partea colegilor de breaslă.