Fie că merg la muncă sau pleacă în vacanţă, pe timp de vară, femeile optează pentru machiaje simple, dar de efect! Iar noile trend-uri par să le respecte întocmai dorinţele. Eyelinerul turcoaz sau glossul nude, tipic anilor '90, sunt doar două dintre elementele de bază ale machiajului verii 2019.

Un idol pentru milioane de tinere, Kylie Jenner a lansat unul din cele mai mari trenduri de frumuseţe pentru vara lui 2019, fardul neon aplicat în colţul interior al ochiului. În niciun caz roz. Trebuie să fie verde neon sau turcoaz. 

Articolul continua dupa recomandari

La mare modă în anii 90, glossul nude accentuat de un contur puternic revine în trend. Cele care aleg, însă, să opteze pentru un gloss nude trebuie să renunţe la fardurile colorate, dacă vor să reînvie moda retro. 

Pentru serile de vară în care vor să emane eleganţă şi feminitate, doamnele sunt sfătuite să opteze pentru smokey eye sclipitor. Însă culoarea bazei să fie una caldă. Corai, de exemplu. Rezultatul va fi, garantat, unul de efect, în special dacă e combinat cu un bronz uniform. 

Adoptat de multe vedete din Statele Unite, eyelinerul turcoaz a cucerit Instagramul. Fie că e vorba de un eyeliner normal sau un contur în partea de jos a ochilor, culoarea stridentă se numără printre preferinţele experţilor în frumuseţe.