Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 20:00, o nouă ediție Te cunosc de undeva! aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi transformări de senzație, într-un spectacol prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Așadar, sâmbăta aceasta, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îi vor readuce la Te cunosc de undeva! pe cei de la N&D, adică pe Nick și Delia, filipineza Bella Santiago va cânta în românește piesa „Iartă”, exact așa cum a făcut-o odinioară Mihaela Runceanu, iar Ada și Cornel Palade vor repeta în 2019 un moment de referință al travestiului românesc de altadată, transformați în Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Ruleta personajelor le-a oferit lui Cezar Ouatu și Șerban Copoț unul dintre cele mai frumoase cântece din toate timpurile pe care un bărbat îl poate fredona sau dedica unei femei, “Lady”, pe care aceștia îl vor interpreta transformați în Kenny Rogers și Lionel Richie.

Sorana Darclée Mohammad va cânta “Iguana”, un hit din 2019 lansat de Inna, Monica și Alexandru Anghel vor fi uriașii Tom Jones și Ella Fitzgerald, Grigore Gherman va face spectacol în ritmuri orientale și cu mișcări iscusite din buric transformat în Tarkan, în timp ce Diana Matei o va imita pe marea cântăreață portugheză Amalia Rodrigues.

Vezi 6 imagini în Galerie

Liviu Teodorescu, invitatul special al acestei ediții, le va reaminti tuturor momentul muzical din opera rock Jesus Christ Superstar cu care a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al transformărilor.

Vezi 6 imagini în Galerie

Momentele coregrafice ale galei vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Care va fi desemnată cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 20:00, în cea de-a șasea ediție Te cunosc de undeva! a celui de-al 14-lea sezon.