Surpriză românească uriaşă la Super Bowl, cel mai urmărit eveniment televizat din America. Celebrele surori nominalizate la premiul Grammy, Chloe şi Halle Bailey, au cântat în deschiderea finalei de fotbal american îmbrăcate în costumele unei românce.

Este vorba despre Teodora Burz, un designer român care a înnebunit vedetele de la Holywood.

Articolul continua dupa recomandari

Chloe și Halle Bailey au fost apariţie cu totul strălucitoare. Ambele au avut ţinute complet negre, cu pantaloni.

Una dintre cântăreţe a purtat un taior elegant, care îi sublinia talia. Cealaltă - o cămaşă accesorizată cu o eşarfă. Creaţiile aparţin româncei Teodora Burz, fondatoarea brandului Styland.

'Sunt două surori nominalizate la Grammy, sunt foarte cunoscute şi pentru noi este mai mult decât o onoare mare ca ele, ambele, să poarte creaţiile noastre făcute în România şi sunt foarte mândră. Cred că este important să fim prezenţi în lume cu lucruri cât mai bune şi cât mai pozitive, fie că e vorba de haine, fie de altceva', a declarat Teodora Burz.

Teodora Burz mărturiseşte că nu a știut că cele două surori îi vor îmbrăca ţinutele în deschiderea Super Bowl. Însă costumele ei au ajuns în timp record chiar şi la Hollywood, pe covorul roşu, purtate de cele mai mari vedete.

Eva Longoria, Maria Sharapova, Miranda Kerr, Paris Hilton, Demi Lovato, Jessie J sau Mariah Carey sunt doar câteva dintre starurile care poartă hainele produse în România.

Spre deosebire însă de branduri care dăruiesc ţinutele doar ca să apară pe covorul roşu, la Styland, vedetele le şi cumpără.