Start cu emoţii pentru ediţia a patra a celui mai aşteptat festival muzical de la noi. Una dintre scenele de la Untold a luat foc aseară, după un foc de artificii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar incidentul, deşi putea avea urmări grave, nu a umbrit distracţia tinerilor veniţi din toată ţara la Cluj. Petrecerea a ţinut până în zori, iar nopţile albe vor continua până duminică.

Clipele de panică au venit după lăsarea întunericului. Un foc de artificii a aprins câteva elemente de pe una dintre scenele festivalului. Sute de oameni erau în jur, însă finalul a fost unul fericit. Pompierii au reuşit să stingă flăcările în scurt timp.

Articolul continua dupa recomandari

În ciuda scenariului negru care se putea produce la Cluj, petrecăreţii au mers mai departe cu distracţia.

Clujul e kilometrul zero al distracţiei în acest sfârşit de săptămână. Prima noapte a însemnat şi prima demonstraţie a efectelor vizuale pregătite de organizatori, unele în premieră în acest an. Luminile electrizante au înflăcărat zecile de mii de tineri care deja au sosit la Untold.

Printre petrecăreţi sunt şi ofiţeri antidrog. De altfel, organizatorii au anunţat măsuri de securitate stricte pentru a evita incidentele. Asta nu stă în calea distracţiei nimănui.

4 zile şi 4 nopţi se va dansa şi se va cânta fără oprire pe muzica celor 200 de artişti invitaţi. Printre numele celebre se numără Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo sau Afrojack.

Aseară au urcat pe scenă Parov Stelar, Afrojack, The Chainsmokers, The Motans şi Grasu XXL. Până duminică, peste 350 de mii de oameni sunt aşteptaţi în inima Ardealului.