Artistă, mamă şi mai nou, regizor şi scenarist. Sore a revenit la o pasiune mai veche a sa, cinematografia. De fapt, şi-a îmbinat pasiunile într-un singur proiect. Recent a lansat cel mai nou videoclip.

Dar cel mai interesant detaliu este că artista a fost personaj prinicipal, scenarist şi regizor!

Articolul continua dupa recomandari

Sore: Concret, concret, în melodie vorbim despre o relație de iubire toxica. Eu interpretez dincolo de treaba asta în sensul ca noi ca oameni avem un punct pana la care suportam oameni falși, prietenii neadevarate, locuri de munca unde nu suntem tratați bine. Și atunci cum să mă las de tine, indiferent ca e un viciu, ca e un om, pentru mine e un semn de inrtebare pe care eu mi l-am pus atunci când avut o problemă personala sau profesională și întotdeauna mi-am găsit răspunsul doar în mine. Cu videoclipul a fost o alta poveste. Așteptam, era o perioada în care așteptam scenarii de la regizorii noștri și probabil în aceasta așteptare în sufletul, în mintea mea s-a legat și într-o dimineața pur și simplu m-am trezit și știam cum vreau să fie clipurile, deși nu era treaba mea sa fac asta. Şi atunci mi-am spus „mai înseamnă ca de undeva vine acesta inspiratie" și cum eu cred în karma, cred în destin, mi-am spus ca e destinul meu sa fac acest pas și cu putin curaj și cu susținere din partea echipei l-am făcut. Intregul videoclip e regizat de tine. Şi scris și regizat.

Reporter: Cât de greu a fost? 

Sore: Greu a fost mai mult partea de pregătire. Pentru ca eram atât de concentrata sa nu cumva sa greșesc ceva, sa nu uit ceva, încât noptile visam ce făceam zilele și cumva nu reuseam să mă odihnesc. Apoi la filmare a fost un pic mai complicat pentru ca trebuia să mă dedublez. Eram o data actrița, făceam ce făceam eu de obicei la clipuri și apoi trebuia sa punem pauza, sa verific tot materialul ca să mă asigur ca e conform conceptului meu filmat, dar din fericire am avut lângă mine o echipa minunata. 

Şi, pe lângă echipă, şi alţi oameni dragi i-au stat aproape. Proiectul a fost lansat sugestiv, în cinema. Iar cei mai importanţi spectatori au fost chiar părinţii ei.

Mama: Noi ne dam cu părerea doar atunci când ne-o cere. În schimb suntem foarte mandri și foarte bucurosi atunci când ea ne face partasi la bucuriile și evenimentele pe care le trăiește. Și ii mulțumim!

Tata: Cred ca asta e marea realizare a micutului filmulet: mesajul. Foarte, foarte bun!

Mama: Puternic și real. Pentru ca se întâmpla și în viața noastră. Pentru ca știm și vedem ce se întâmpla cu noi, cu personajele din viața noastră, cu Romania și poate ca e momentul unei reteziri și din pct de vedere artistic, regizoral. 

Sore a muncit zi şi noapte pentru cele două noi piese. Adunate sunt peste 30 de ore de filmare pentru un proiect care promite mult.