Veste bună pentru iubitorii muzicii rock şi cel puţin interesantă pentru oricine. Dacă nu vă mai amintiţi sau nu aţi auzit de formaţia Supertramp, suntem siguri că ştiţi măcar câteva dintre hiturile pe care trupa le-a lansat la începutul anilor 80.

The Logical Song, Goodbye stranger sau Dreamer sunt câteva dintre ele. Deşi astăzi formaţia în sine nu mai există, piesele sunt încă fredonate, mulţumită fostului solist.

Articolul continua dupa recomandari

Roger Hodgson ajunge de zeci de ani prin toate colţurile lumii şi vine acum şi în România. Aşa că dacă nu aveţi planuri pentru maine, sambata- 9 noiembrie, va propunem primul spectacol pe care muzicianul îl susţine în ţara noastră.

'The Logical Song' este hitul care făcea furori la finalul anilor 1970. Perioada de vârf a trupei britanice de rock progresiv, Supertramp. O formaţie care nu a prins la publicul englez, dar care a avut mare succes în Statele unite, Canada, Africa de Sud şi în mare parte din Europa.

Astăzi, moştenirea trupei din Marea Britanie e dusă mai departe de Roger Hodgson. Fostul solist şi compozitor al grupului organizează turnee prin lume din 2001. Acum ajunge pentru prima dată în România, pentru un concert la Sala Radio, din Capitală.

Denise Săndulescu, organizator eveniment: Este un om extrem de simplu, foarte simplu, ne a cerut în special fructe, este vegetarian, nu ne a cerut ceva special, în afară că vrea să îşi prepare el ceaiurile lui naturale. Şi a dorit foarte mult să îi pregătim o listă a monumentelor istorice din oraş, locaţii care trebuie să fie vizitate.

Şi va face asta la pas. Practic cine doreşte, va putea să îl vadă în carne şi oase pe cel care a scris istorie în muzica britanică.

Pe scenă, Roger Hodgson va interpreta, alături de cei patru instrumentişti ai săi, nu doar hiturile trupei Supertramp, ci şi melodii de pe albumurile sale solo.

Denise Săndulescu, organizator eveniment: Este aproape de susţinătorii lui din toată lumea, din acest motiv a creat un bilet special dedicat pentru fanii care îşi doresc foarte mult să fie mai aproape de el, să aibă posibilitatea să vină înainte de show şi să participe cu el la tot ce înseamnă sound check, probe de voce, repetiţiile cu trupa şi să îl întâlnească.