Aventurile personajelor din Mangalița continuă vineri, 8 noiembrie, de la ora 22:15, la Antena 1. Contrariat de faptul că primarul localității Mangalița, Stelian Manole (Teo Corban), nu face nimic pentru a le asigura copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport ca să poată veni la școală, consilierul Dumitru Bozovici (Ștefan Pavel) protestează în fața primăriei.

Cum va reacționa primarul când o va vedea alături de Bozovici pe fiica sa, Ioana (Ioana Corban), telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 2 imagini în Galerie

După ce o revede pe Felicia, cea mai bună “prietenă” a ei din copilărie și adolescență, doctorița Emilia Vulpe (Andreea Bibiri), care are o aventură discretă cu primarul, îi face acestuia o propunere pe care ea o consideră de nerefuzat. Ce pune la cale Emilia și cine o va ajuta în acest demers, telespectatorii vor vedea, de la ora 22:15, la Antena 1.

În același episod, Gabi (Nicu Banea), nepotul primarului, își face o iubită… ciudată, pe când Sică (Alex Bogdan), șeful poliției locale, intră în conflict deschis cu Doina Rogojinaru (Alina Berzunțeanu), directorul economic al primăriei. Ce rol va juca Flori (Ilona Brezoianu), secretara primarului, în acest conflict, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 22:15, în episodul intitulat “Omenește” din serialul de comedie Mangalița.