Sebastian Stan, actorul de origine română care a cucerit Hollywoodul, a ajuns în România. Invitat special la American Independent Film Festival, Sebastian a mărturisit că a avut emoţii când a ajuns, pentru prima dată, după 14 ani, în ţara natală. Fanii români l-au primit ca pe un idol, iar el a făcut poze cu toţi şi a dat autografe zeci de minute.

În faţa cinematografului din Bucureşti, sute de adolescente fac culoar pentru venirea lui Sebastian Stan. Sunt emoţionate, pentru că îşi vor întâlni idolul. Îl cunosc de pe marile ecrane, din filme faimoase, precum Captain America sau Avengers. 

Articolul continua dupa recomandari

Pentru întâlnirea cu actorul român, au venit fani din toate coţurile lumii. Vizibil surprins de primirea călduroasă, Sebastian Stan şi-a salutat fanii. 

A dat autografe şi a făcut fotografii cu toţi cei care i-au cerut. Flancat de doi bodyguarzi, a intrat apoi în cinematograf. 

Sebastian Stan are 35 de ani şi un trecut care îl leagă de România. S-a născut aici, dar familia lui s-a mutat în Viena când el avea numai 8 ani, pentru ca mai apoi să ajungă în America.

Peste Ocean, Sebastian şi-a urmat visul de a deveni actor. Rolul din serialul Gossip Girl i-a adus notorietatea. Chiar şi după ce a cucerit lumea filmului, a rămas cu gândul la ţara lui natală. 

Sebastian Stan: "Am vrut să mă întorc. Am avut bunicii aici, copilărie aici. Eram în avion şi mă uitam jos înainte să aterizăm şi m-am simţit puţin emoţionat, nu îmi venea să cred."

În cei peste 20 de ani trăiţi departe de România, Sebastian Stan nu a uitat nici limba română, nici căldura oamenilor de aici. 

Împreună cu fanii săi, actorul a urmărit filmul Tonya. O producţie de Oscar, în care românul joacă rolul soţului celebrei patinatoare, Tonya Harding. 

Ultima oară, Sebastian Stan a fost în România în 2004, când a vizitat oraşul său natal, Constanţa. Un loc în care promite că se va întoarce.