Se încheie serialul, Fructul Oprit, care a ţinut românii în faţa ecranelor, în fiecare miercuri, timp de doi ani. Ana Ciontea şi Marian Râlea au venit în platoul Observator unde au vorbit despre frumoasa experienţă. 

Margareta Caragea, pe ecrane. Ana Ciontea, în realitate. Cu mult patos, actriţa a dat viaţă unuia dintre personajele principale ale seriei Fructul Oprit.

Articolul continua dupa recomandari

Este sora lui Tudor Caragea. Iar după ce a strălucit multă vreme pe scenele din Franţa, Ana Ciontea s-a reîntors la ceea ce îi este cel mai drag. Publicul românesc.

Reporter: Cum vedeţi teatrul şi filmul? Sunt două jumătăţi ale aceluiaşi întreg, fără de care un actor nu e complet? Sau, aţi putea alege?

Ana Ciontea, actriţă: Nu mi ar plăcea să fiu pusă în situaţia să aleg. Mă raportez tot ca actriţă la amândouă, tot ca actriţă care primeşte un rol şi intră în pielea acelui personaj cât poate de profund, dar, cu adevărat sunt diferite.

Şi ambele îi plac la fel de mult. Îşi aminteşte şi acum primul rol. Catarina, din drama Întoarcerea din iad, la începutul anilor 1980.

De atunci şi până astăzi, a urmat un tur de forţă pe scenă. Şi multe premii. Unul dintre ele câştigat la gala UNITER, cu rolul Maria, din piesa Un Duel.

Coleg de breaslă şi de doi ani încoace şi de platou, Marian Râlea este şi el, la fel de îndrăgostit de actorie.

Reporter: Care este locul unde vă simţiti cel mai bine?

Marian Râlea, actor: Cel mai bine? Pe scenă!

Asta nu înseamnă că nu se simte bine şi pe platourile de filmare.

Reporter: Care e cel mai frumos lucru care vi s-a întâmplat anul acesta?

Marian Râlea, actor: Fructul Oprit. Şi multe alte spectacole.

În Fructul Oprit, publicul a avut ocazia să cunoască un altfel de Marian Râlea. Dar la fel de vesel şi de binedispus. Cuplul de olteni Sile - Lina a făcut deliciul telespectatorilor încă de la primele episoade.