Apar noi detalii despre nunta anului în Marea Britanie! În ziua cea mare, Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle vor face un tur al oraşului Windsor. O caleaşcă îi va purta de-a lungul străzilor liniştite de pe malul Tamisei. Seara, mirii îşi vor întâmpina invitaţii la o recepţie organizată chiar de prinţul Charles.

Cununia religioasă va începe la ora locală 12, în capela Saint-George din castelul Windsor, una dintre reşedinţele oficiale ale reginei Elisabeta a doua. Pe 19 mai, Harry şi Meghan îşi vor jura iubire necondiţionată în faţa arhiepiscopului de Canterbury. În urmă cu şapte ani, tot el i-a declarat soţ şi soţie pe ducele şi ducesa de Cambridge.

Articolul continua dupa recomandari

Odată căsătoriţi, mirii vor fi aşteptaţi de o caleaşcă. Din ea, prinţul Harry şi aleasa lui vor saluta mulţimea adunată pe străzile oraşului Windsor. 

Apoi, în sala de banchete a celui mai vechi şi mai mare castel locuit din lume, va avea loc o recepţie pentru cuplul princiar şi invitaţii de la ceremonia religioasă. Seara, prinţul Charles va organiza o petrecere privată, la care vor participa doar membrii familiei regale şi prietenii apropiaţi. Înainte de a se căsători cu prinţul Harry, Meghan Markle va fi botezată în Biserica Anglicană.