După 15 ani, Sandra Bullock vine cu o mărturisire-surpriză: în 1994, pe când filma împreuna cu Keanu Reeves pelicula Speed, s-a îndrăgostit până peste cap. Actorul nu a simţit însă la fel, iar cei doi au fost un cuplu doar pe marele ecran. Nu s-a înfiripat nicio idilă, deşi fanii şi-au dorit cu ardoare, atunci, să-i vadă împreună şi în viaţa reală.

La 54 de ani, Sandra Bullock a dezvăluit de curând că, în timpul filmărilor la blockbusterul Speed, i s-au aprins călcâiele după Keanu Reeves. Mărturiseşte că îi era greu să se concentreze la filmări. Şi de-abia acum şi-a luat inima-n dinţi ca să povestească ce a simţit.

Articolul continua dupa recomandari

De atunci, actriţa s-a gândit tot timpul de ce Keanu nu a plăcut-o. Abia după un sfert de secol a găsit explicaţia. Cu umor.

Este părul. Poate ar trebui să mă întorc la tunsoarea bob!

Sandra a mai avut şansă să-i intre în graţii lui Keanu Reeves. Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare în 2004, când au filmat The Lake House. Dar şi atunci a rămas doar cu privitul. Însă, de-a lungul timpul, nu a dus lipsă de iubiţi celebri şi arătoşi: Tate Donovan, Matthew McConaughey, Ryan Gosling sau jucătorul de fotbal american Troy Aikman.

În 2005, s-a şi căsătorit cu biker-ul Jesse James, vedeta seriei Monster Garage. După 5 ani a divorţat însă, după ce a aflat că o înşela. În prezent, Sandra Bullock are o relaţie cu un fotograf.