Momentele emoţionante, surprizele şi răsturnările de situaţie din ultimul episod din acest sezon al serialului Sacrificiul, de la Antena 1 i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane, proiectul produs de Ruxandra Ion înregistrând record de audienţă la nivelul publicului comercial. Ierarhia se păstrează şi la nivelul celorlalte categorii de public.

Astfel, în intervalul 19:59-22.50, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Sacrificiul a înregistrat record de audienţă, mai exact 6.7 puncte de rating şi 18.8% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV care înregistra atunci 6 puncte de rating şi 17% cota de piaţă. Şi la nivelul întregului public din mediul urban, serialul produs de Ruxandra Ion ocupă prima poziţie în clasament, cu 6.7 puncte de rating şi 14.3% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 6.3 puncte de rating şi 13.4% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV ocupa abia poziţia a treia, cu 5.8 puncte de rating şi 12.4% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivel naţional, Sacrificiul înregistrând pe acest public 8.1 puncte de rating şi 16.5% cota de piaţă. Şi de această dată, oziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 7.7 puncte de rating şi 15.8% cota de piaţă, in vreme ce Pro TV ocupa abia poziţia a treia, cu 6.9 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă.

Articolul continua dupa recomandari

În minutul de aur (20:21), peste 1.7 milioane de telespectatori, la nivel național, au ales să urmărească serialul de la Antena 1.

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, a ajuns la finalul primului sezon, dar povestea celor trei familii va putea fi urmărită în continuare la începutul anului următor în cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va continua să intercaleze trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surpriză, dar și de noi personaje.

“Sacrificiul continuă cu o <<Alegere>>! O <<Alegere>> grea, pentru că o alegere din iubire nu e niciodată ușoară. Alegi cu inima, cu sufletul sau cu rațiunea? Alegi drumul greu sau drumul ușor? Întotdeauna Muntele Vieții are doi versanți: unul la îndemână și unul anevoios, iar caracterele puternice îl aleg pe cel de-al doilea!”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.

“După un sezon în care personajele au avut de făcut mari sacrificii pentru fericirea lor și a celor pe care îi iubesc, umează un sezon mult mai tensionat în care <<Alegerea>> va fi cuvântul cheie. Pentru că indiferent de sacrificii, trebuie să iei și o decizie, să alegi un drum pe care să mergi, iar personajele noastre ajung la o răscruce. Trebuie să aleagă ce fac mai departe, încotro merg, dar această alegere nu este simplă, pentru că de multe ori nu există cale de întoarcere”, a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului.

“<<Alegerea>> e un joc al Destinului, un joc, nu o joacă. De aceea cine nu va respecta regulile va cădea ca un pion pe tabla de șah. Dar, până la urmă Destinul e alcătuit din propriile noastre alegeri, iar personajele atât de îndrăgite de dumneavoastră aleg. Pe cine? De ce? Aflați în curând!”, a spus Conrad Mericoffer, actorul din Sacrificiul dar și scenarist, aflat la primul lui scenariu de serial TV. Cum va continua povestea, dar şi ce alegeri vor face actorii îndrăgitului serial, telespectatorii vor putea urmări în curând, la Antena 1.