Vedetele din Asia Express au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început în Filipine şi se va termina în Taiwan. Cele 9 perechi de vedete trebuie să se descurce şi să îşi găsească singure mâncare, cazare şi transport, având la dispoziţie un singur Euro pe zi.

Primul lucru de care concurenţii s-au lovit a fost temperatura extrem de ridicată şi umiditatea de peste 90%. Autostopul, alergatul şi orice alt minut petrecut în soare sunt o grea încercare pentru fiecare dintre ei.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 5 imagini în Galerie

Chiar dacă au plecat de acasă cu planul făcut, cu o idee clară despre ce îi aşteaptă, realitatea din Asia Express i-a luat pe toţi prin surprindere, iar reacţiile au fost dintre cele mai diverse.

Vezi 5 imagini în Galerie

“Simt că m-a lovit trenul!”, “Am impresia că încă visez” sau “După ce am văzut cum e aici, aş fi dat bani ca să particip” sunt câteva dintre declaraţiile concurenţilor.

Vezi 5 imagini în Galerie

O ţară cu peisaje uimitoare, dar cu condiţii de trai foarte grele, Filipine le oferă concurenţilor un mix perfect pentru o aventură pe care nu o vor uita niciodată.