Ea, o tânără rusoaică, frumoasă foc, ce trăieşte în România. El, un şeic bogat din Qatar. Sunt personajele principale ale unei poveşti de iubire, scăldată în lux şi opulenţă. Prinţul o răsfaţă cu orice ocazie pe Oksana şi cheltuieşte pentru ea sute de mii de euro.

Prinţesă cu origini ruseşti, Oksana trăieşte în România, dar şi-a găsit un prinţ pe măsură peste mări şi ţări. Ea a reuşit să-i fure inima unui şeic arab, iar, de aproape doi ani, iubirea lor pare desprinsă din basme. Romantic din fire, iubitul putred de bogat îi face Oksanei cadouri peste cadouri. Tânăra poartă rareori aceeaşi pereche de pantofi sau aceeaşi geantă de lux. Şi puţine sunt locurile din această lume pe care rusoaica nu le-a vizitat.

Articolul continua dupa recomandari

Darnic din fire, şeicul investeşte adevărate averi în dorinţele iubitei. Spre exemplu, i-a făcut cadou un apartament de lux în Bucureşti, dar şi o maşină ultimul răcnet. Iar pentru toate astea a scos din buzunar 250 000 de euro.

Obişnuită cu viaţa de lux, Oksanei îi place să petreacă în stil mare. Alături de prietenele sale, obişnuieşte să dea o fugă în ţări străine, numai ca să petreacă o noapte-două în cele mai fiţoase cluburi. Acolo unde aroganţele sunt la ordinea zilei, iar sticlele de alcool ajung să coste sute de mii de euro. Bineînţeles, totul pe banii iubitului şeic.