România se poate lăuda cu femei frumoase! Numai că prea puţine ştiu și să îşi întreţină acest dar. Iar acum, că iarna bate la uşă, specialiştii le recomandă să acorde mai multă atenţie tenului. Şi asta, pentru că aerul rece aduce cu el o serie de probleme, care pot fi însă evitate.

Faţa este una dintre cele mai expuse zone ale pielii unei femei. Şi, odată cu venirea sezonului rece, devine şi cea mai sensibilă. Tocmai de aceea, tratamentele non-invazive sunt la mare căutare în această perioadă. 

Articolul continua dupa recomandari

Totuşi, există şi femei care neglijează complet acest aspect. Studiile arată că doar una din trei românce îşi cumpără o cremă de faţă. Şi doar 10% consideră că este important să aibă grijă de pielea lor. Scuza cea mai des întâlnită? Lipsa de timp. 

Însă, în doar 15 minute, specialiştii pot efectua o sesiune rapidă de detoxifiere a tenului. 

Pe lângă tratamentele efectuate în clinici este foarte important ca şi acasă să se facă o hidratare corectă. Iar dacă nu aveţi idei vă puteţi insipra de la vedetele internaţionale. Spre exemplu, Kim Kardashian îşi păstrează tenul strălucitor printr-o exfoliere cu zahăr. Cindy Crawford foloseşte zilnic un amestec de apă minerală şi lapte, iar Selena Gomez nu iese din casă până nu îşi aplică protecţia solară, indiferent de anotimp.