Zilele în care miresele îmbrăcau rochii de prinţesă au apus. Anul acesta, sunt în tendinţe rochiile provocatoare cu dantelă şi broderii care acoperă doar anumite porţiuni din corp. Designerii avertizează, însă, că asemenea rochii nu pot fi purtate chiar de toate femeile.

Rochiile tradiţionale în care miresele se pierd în volane şi kilograme de material textil au fost înlocuite de cele subţiri. Pentru ziua cea mare, designerii recomandă mireselor anului 2019 să facă alegeri îndrăzneţe.

Articolul continua dupa recomandari

Confecţionate dintr-un material subţire cu broderii sau dantelă albă, rochiile de mireasă în tendinţe lasă pielea la vedere. Sunt provocatoare şi în acelaşi timp feminine. Desginerii, însă, nu recomandă acest stil femeilor conservatoare.

Părerile viitoarelor mirese sunt împărţite. În timp ce unele femei aleg să-l poarte anul acesta, altele consideră că stilul îndrăzneţ este nepotrivit pentru o nuntă. Croiala, însă, a fost abordată în trecut şi pe covorul roşu de către vedete precum Jennifer Lopez, Heidi Klum şi Kendall Jenner.